Axis Customer Forum

It is currently Mon Aug 19, 2019 2:11 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jul 07, 2019 8:29 pm 

Joined: Sun Jul 07, 2019 6:32 pm
Posts: 4
Trying to follow the instruction in the ATV Companion app to configure it, the instructions say that I should log in to MyAxis account on my Companion app on my iPhone (done) and "enter configuration of your site", there is no "configuration" choice available anywhere in the iPhone app and therefore I can't continue :/ Any ideas?

Sorry for the huge images.

Best regards, L

Image

Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 23, 2019 12:54 pm 

Joined: Thu Jun 13, 2019 10:39 am
Posts: 28
Location: Sweden
Hi,

Most probably the Axis Companion site you are connecting to ("Home") is configured for a "Viewer" meaning that the "Configuration" option is disabled.

Look at the Companion Help in the Companion PC application for details regarding "enabling viewer account"

Regards.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 23, 2019 6:23 pm 

Joined: Sun Jul 07, 2019 6:32 pm
Posts: 4
Hi.

Thanks!
It was the “Enable anonymous viewer login” on the camera that messed it up. After disabling it the configuration option appeared.

//L


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group