Axis Customer Forum

It is currently Wed Aug 21, 2019 8:16 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: How to delete a location
PostPosted: Mon Apr 15, 2019 1:12 pm 

Joined: Mon Apr 15, 2019 1:08 pm
Posts: 1
Hey there,

recently setup an axis system. For testing purpose i created a new location in the app/software named "test". Once i finished i created a new location called "home".
For some reason i cant find the option to delete the old location "test".
Could anyone please advise me how to do it? Its kinda annoying to always have the test-location in my list.

regards


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 26, 2019 3:08 pm 

Joined: Mon Jun 14, 2010 6:07 pm
Posts: 39
Hi,

If you click on the drop-down menu, you should see an "X" next to your test site. Clicking on it should remove your test site.

Best Regards,
Marco


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 05, 2019 11:49 am 

Joined: Fri Jul 26, 2019 4:10 am
Posts: 2
The information you have provided here is really helpful getting a business loan. Here they have shared on to delete a location. They have very well explained the steps to remove the location. Thanks a lot for sharing this valuable information.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group