Axis Customer Forum

It is currently Mon Sep 23, 2019 8:17 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jul 24, 2014 12:25 am 

Joined: Thu Jul 24, 2014 12:08 am
Posts: 1
I have an old Kodak 8650 printer. I'm using the Office Basic Print Server driven from a Win XP Pro VM. This part works great. Unfortunately, I don't have a printer driver for Mac OS X 10. 9 (on the host computer). What I currently do is print to a PDF file with OS X, then use Adobe reader on the Win XP VM to send it to the printer. What I want to do is eliminate the second step or at least make it transparent. Any idea how I can do this? All of my prints are from Photoshop CS6.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 06, 2019 7:24 am 

Joined: Fri Jul 26, 2019 4:10 am
Posts: 8
I have read your post ottoseuropean. I am also having the same issue. I don't have any idea on how to fix it. It would be really nice if anyone who knows a solution to this issue please share it.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 06, 2019 11:22 am 

Joined: Fri Mar 29, 2019 5:16 am
Posts: 40
I like to know more about the printer server for Mac and Windows. Thank you for given the clear idea about the problem that you faced hostsailor. The details are very clear and now I am aware of the problem so I can try to escape from such a situation.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group