Axis Customer Forum

It is currently Sun Jun 16, 2019 1:20 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jan 09, 2019 10:59 am 

Joined: Mon Sep 15, 2014 10:55 am
Posts: 1
The Axis productsupport-team directed me to this forum as the problem cant be solved by themself.

We are using 3 P3384-VE cameras with axis companion to view the recordings. The devices are also connected to a loxone bus system which ist sending commands (http://root:password@IP) to the cameras. Unfortunately there is a problem since an update of Axis Companion (only digest auth accepted). Loxone supports only basic (unencrypted) authentification while companion only works with digest. I have tried to switch to "encrypted & unencrypted" in the axis system options but it seams that only the "unencrypted" authentification is working with that configuration.

Anyone knows how to solve this. In the actual case we cant view the recordings while controling the cameras with our alarmsystem.

Thanks for any help.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 16, 2019 4:11 pm 

Joined: Fri Oct 12, 2018 7:05 am
Posts: 7
Hi,

Please open a query in the following link to be able to assist you:
https://www.axis.com/support/helpdesk/index.cgi

Kr,
Axis Communications


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group