Axis Customer Forum

It is currently Mon Sep 23, 2019 8:03 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Sep 07, 2019 3:35 pm 

Joined: Sat Sep 07, 2019 3:39 am
Posts: 2
Q6055-E when I follow steps to reset I can get to the point of blinking amber. When I let go of control button it blinks Amber for a few seconds then it blinks Amber red. It never lights up green. Unit is brand new. Any suggestions?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Sep 09, 2019 1:22 pm 

Joined: Wed Aug 28, 2019 10:04 pm
Posts: 9
You're following these exact steps including both the power and control buttons?

To reset the product to the factory default settings:
1. Press and hold the control button and the power button for 15–30 seconds until the status LED indicator flashes amber.
See Product overview.
2. Release the control button but continue to hold down the power button until the status LED indicator turns green.
3. Release the power button and assemble the product

https://www.axis.com/files/manuals/um_q ... n_1707.pdf

Page 12


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Sep 09, 2019 2:21 pm 

Joined: Sat Sep 07, 2019 3:39 am
Posts: 2
Yes I followed those steps multiple times. It never blinks green. Only amber/red


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group