Axis Customer Forum

It is currently Sat Apr 20, 2019 4:37 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Apr 14, 2019 3:51 pm 

Joined: Mon Apr 08, 2019 7:07 pm
Posts: 3
I try to testing AXIS Media Control SDK with included "Video" sample.

All working good, application receive h.264 stream, render it and record.
But on the center of picture always circling buffering animation. When set "DisableRTPBuffering" option to true, animation stops, but on the picture always stay dots, which not recorded to video. I try to change some settings but it not help.
I attach screenshot with this problem.

Image

It's possible to hide that dots?

Thank you!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Apr 15, 2019 6:46 am 

Joined: Tue May 20, 2008 8:35 am
Posts: 248
Hi, the loading dots should not be there for normal RTP-streaming. Could you give some more details?
- Have you made any modifications to the sample?
- What camera model are you streaming from?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Apr 15, 2019 9:59 am 

Joined: Mon Apr 08, 2019 7:07 pm
Posts: 3
Anders Persson 201354 wrote:
Hi, the loading dots should not be there for normal RTP-streaming. Could you give some more details?

Hi!
Anders Persson 201354 wrote:
- Have you made any modifications to the sample?

Just a URL, login and password, nothing else.
Anders Persson 201354 wrote:
- What camera model are you streaming from?

Everything works fine with AXIS cameras. This problem occurs with different ip-cameras that are used by customers.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Apr 15, 2019 11:07 am 

Joined: Tue May 20, 2008 8:35 am
Posts: 248
The SDK is only supported for Axis cameras, so can't help you with other brands. The loading dots will appear if AMC is receiving a metadata stream. So my tip is to try to modify the URL so that only a video stream is received.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 17, 2019 7:55 pm 

Joined: Mon Apr 08, 2019 7:07 pm
Posts: 3
Anders Persson 201354 wrote:
The SDK is only supported for Axis cameras, so can't help you with other brands. The loading dots will appear if AMC is receiving a metadata stream. So my tip is to try to modify the URL so that only a video stream is received.

Thanks for the answer. I have to use the AXIS Media Parser SDK.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group