Axis Customer Forum
https://custforum.axis.com/

P3235 not triggered by T8331 PIR
https://custforum.axis.com/viewtopic.php?f=2&t=6090
Page 1 of 1

Author:  Casey Dunn 455407 [ Tue Dec 04, 2018 8:24 pm ]
Post subject:  P3235 not triggered by T8331 PIR

I'm bench testing a P3235 with a T8331, as part of a replacement project. ( I am replacing some 3346' to get PIR input from the T8331 )

The P3235 is powered from a Cisco POE switch, and the only other device on the switch is the laptop I am using to configure the pair.
The T8331 is connected by 22/4 alarm wire, with only 3 connectors: +, -, and signal.
The T8331 is receiving 12V or so from the camera.

When the T8331 is in test mode the red LED shines for motion, and I can hear the relay click.

but nothing happens in the IO 'State' display, nor in the Logs. An action I wrote to overly text when Input 1 is triggered never runs.

the state of the NC and the NO terminals in the PIR do not change due to activity when examined with a multimeter. The PIRs light will illuminate but no change on the terminals.

am I missing something here in my debugging?

Author:  Cheng Xin 345535 [ Tue Dec 11, 2018 3:50 am ]
Post subject:  Re: P3235 not triggered by T8331 PIR

Q1. An action I wrote to overly text when Input 1 is triggered never runs.
A1. Use event to turn on the camera recording to sdcard instead as it is easier to configure for troubleshooting.

Without the P3235 unit' server report it is hard to troubleshoot.

If you are interested in further discussion, please contact me via Skype @ Cheng.Xin.SG

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/