Axis Customer Forum

It is currently Sat Aug 17, 2019 1:06 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: P1355 Not Starting up
PostPosted: Mon Oct 15, 2018 3:24 pm 

Joined: Wed May 07, 2014 1:03 pm
Posts: 1
I have a P1355 fixed box camera never used but out of warranty that is not starting up. Status LED remains red. I tried a factory reset with no result.
Anybody here has a clue / advise? Thanks in advance!
Serg


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 05, 2018 9:12 pm 

Joined: Mon Jul 23, 2012 2:02 pm
Posts: 19
Have you done the default via the control button on the product? Remove power (PoE) press and hold control button - Re-power button - Keep button held for about 30 secs. (Exact details are in product user guide). Also can you FTP to it? if so try this re to flash the firmware https://www.axis.com/en-gb/support/faq//FAQ2580 make sure you do the flash all command in FTP


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 04, 2019 12:55 pm 

Joined: Fri Mar 29, 2019 5:16 am
Posts: 33
I think that the camera is having some changes in the settings. I think you need to check the settings first. If it is correct and still not starting up it is best to find some technical help to handle the issue properly and faster hostsailor.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group