Axis Customer Forum

It is currently Tue Dec 18, 2018 11:10 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: P8221 audio clip upload
PostPosted: Sat Jul 15, 2017 1:03 pm 

Joined: Sat Jul 15, 2017 12:49 pm
Posts: 3
Hi,
I would to implement a new audio clip in my P8221
Actualy, the firmware is 5.10.3 ( the latest )
my computer is Under W10 pro
my audio clip is in format ( extract with VLC ) :
PCM S16 LE (s16I)
MONO
freq. : 16000 Hz
bits : 16
the weight from the audio clip is 37,5 Ko
I've tried many other format, but the result is ever the same :I can start the upload, but Nothing appears in the list of the web interface.
May be a soluce ?
...The .WAV is a dog :-)
Best regards


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jul 17, 2017 3:41 am 

Joined: Fri Nov 14, 2014 1:38 am
Posts: 639
What is your audio format as Axis product only support "wav" and "au" clips with the limitation stated in page 16 of user manual?

If possible attach the file clip.

If you are interested in further discussion, please contact me via Skype @ Cheng.Xin.SG


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jul 17, 2017 7:18 am 

Joined: Sat Jul 15, 2017 12:49 pm
Posts: 3
Yes the audio format is .wav.
for the clip, I can forward this to you.
The weight is only 76ko.
I can send it if you've got an email
And I'm not on skype. sincerely sorry
Best regards and thanks for your reply


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 18, 2017 4:21 am 

Joined: Fri Nov 14, 2014 1:38 am
Posts: 639
You can upload it to a public file transfer like google drive or www.wetransfer.com. I have a bad experience about sharing email address publicly as it opens up to abuse email.

For your kind understanding.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 18, 2017 2:00 pm 

Joined: Sat Jul 15, 2017 12:49 pm
Posts: 3
Of course,
I anderstant that. I'ts a big problem about forums.
The clip is in my drive :
https://drive.google.com/file/d/0Bz68-Q ... sp=sharing
Thanks and best regards.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 19, 2017 6:36 am 

Joined: Fri Nov 14, 2014 1:38 am
Posts: 639
Your clip works fine on my Axis Q6055 unit. I do not have a P8221 to test. So you could contact Axis Support and ask them to test on a P8221 unit. It could be a firmware issue.

Another possibility is browser compatibility.

Please use IE to to upload the clip. Add your P8221 URL to IE compatibility view setting.

If you are interested in further discussion, please contact me via Skype @ Cheng.Xin.SG


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group