Axis Customer Forum

It is currently Mon Aug 19, 2019 3:14 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Apr 09, 2019 1:55 pm 

Joined: Thu Apr 04, 2019 1:48 pm
Posts: 2
I have installed the Cross Line Detection app on my camera (AXIS Companion Eye LVE Network Camera) but when I click the Open button on the app's page, it opens a new page that never loads. (Actually, it did load the first time, in Firefox, and said I had to use Internet Explorer. So I visited the camera's web server with IE11 (with, I hasten to add, Compatibility View disabled) and it complained that my browser isn't supported! So I have to use IE but I can't use IE... I've repeatedly tried to access the configuration page on Firefox and Chrome, but neither loads the page (the path of which is http://<server ip>/local/CrossLineDetection/setup.shtml). So I can't configure the app. I uninstalled and reinstalled it, but didn't even manage to get to the "use IE" page that time. Any ideas, please?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 25, 2019 2:34 pm 

Joined: Mon Jun 14, 2010 6:07 pm
Posts: 39
Hi Richard,

I don't think the AXIS Companion Eye LVE is compatible with the cross line detection app.

https://www.axis.com/products/axis-cross-line-detection/support-and-documentation

Please contact the Technical Support to confirm.

If you are in the US, the number to call is 1-800-444-2947 opt.2

Thanks,
Marco


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group